Mesajul Prefectului județului Gorj cu ocazia Zilei Poliției Române

Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, Instituţia Prefectului – Judeţul Gorj adresează felicitări Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, conducerii şi deopotrivă tuturor cadrelor.

„Poliţia este una dintre instituţiile fundamentale ale oricărei societăţi. Reprezintă ordinea şi legalitatea, iar cetăţenii trebuie să vadă în ea un sprijin, garantul unui climat de ordine şi siguranţă. Cred cu tărie că în România şi implicit în judeţul Gorj, poliţiştii au reuşit să câştige încrederea şi respectul cetăţenilor, au cooperat cu aceştia în rezolvarea problemelor şi ne-au dovedit în nenumărate rânduri că şi-au făcut cu cinste datoria supremă: aceea de a apăra țara și legea.
Pentru asta, le mulţumesc în numele meu dar şi în numele comunităţii pentru lupta eficientă depusă pentru a stopa fenomenul infracţional. Le mulţumesc de asemenea pentru integritatea si profesionalismul de care au dat dovadă.
La mulţi ani, poliţişti gorjeni! Să vă dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă şi să fiţi mândri de meseria pe care v-aţi ales-o.”

Prefectul județului Gorj,
Ciprian – Adrian Florescu

Sari la conținut