Galerie foto

6 noiembrie 2021

O comisie condusă de Ministrul interimar al Transporturilor și Infrastructurii, Dan Vîlceanu, secretarul de stat în Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, Ionel Irinel Scriosteanu, directorul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Pistol Cristian Ovidiu Catalin și prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu, a verificat astăzi stadiul lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Târgu-Jiu.


1 noiembrie 2021

Prefectul județul Gorj, Marcel Iacobescu, a verificat astăzi stadiul lucrărilor la podul și parcarea de la Lainici, de pe Defileul Jiului.


25 octombrie 2021

Prefectul județului Gorj, Marcel Iacobescu, a participat astăzi la manifestările, organizate în format restrâns, dedicate Zilei Armatei Române.


14 iunie 2021

Prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan Morega, a verificat astăzi, împreună cu reprezentanții Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu și Aparegio, stadiul lucrărilor de reparații pe DN 67 C, în zona stațiunii Rânca.


10 iunie 2021

Prefectul judetului Gorj, Corneliu Raducan Morega, a participat la manifestarile dedicate Zilei Eroilor, eveniment ce s-a desfasurat la Cimitirul Eroilor din Targu-Jiu.


10 iunie 2021

Participare la ceremonialul militar și religios ”Arc peste timp – Tudor Vladimirescu și Ecaterina Teodoroiu” – Piata Prefecturii, Targu-Jiu