Galerie foto

Autoritățile județene au participat astăzi la manifestările dedicate Zilei Imnului Național, eveniment ce s-a desfășurat în Piața Prefecturii. Manifestările au debutat cu acordarea onorului militar prefectului județului Gorj, Cosmin Pistol, slujbă religioasă, o scurtă prezentare a semnificației zilei și intonarea Imnului Național al României de către Yasmine Polacek și Fanfara Armonia.

29 iulie 2020


Ceremonia de învestire a noului prefect al județului Gorj, Cosmin-Petrișor Pistol, a avut loc astăzi în prezența directorului general al Direcţiei Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Teodor Iulian Gheorghe. La eveniment au participat și președintele Consiliului Județean Gorj, primarul municipiului Târgu-Jiu și șefii structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județ.

17 iulie 2020


Prezentarea Raportului de evaluare a activității Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Lt. col. Dumitru Petrescu” al Judeţului Gorj pe anul 2019 dar și al Raportului de evaluare a activității Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Gorj pe anul 2019.
23 ianuarie 2020


Ședință cu Secretarii Generali ai Unităților Administrativ Teritoriale din județul Gorj
16 ianuarie 2020


Manifestările organizate cu ocazia împlinirii a 126 de ani de la nașterea Ecaterinei Teodoroiu
14 ianuarie 2020


Evaluarea activității și a rezultatelor obținute de Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Tudor Vladimirescu” Gorj în anul 2019.


Manifestările dedicate Zilei Naționale a României
1 decembrie 2019

Vizită la bazele de deszăpezire aparținând Secției Drumuri Naționale Tg Jiu – 20 noiembrie 2019


Împlinirea a 155 de ani de la constituirea Consiliului Județean Gorj – 25 octombrie 2019


Ziua Armatei Române – 25 octombrie 2019


Ședință Colegiu Prefectural – 17 octombrie 2019


Ședința Grupului de lucru mixt pentru romi – 16 octombrie 2019


Instruire metodologică privind noutățile legislative aduse de Ordonanța de urgență nr. 57/2019 privind Codul Administrativ – 15 octombrie 2019


Manifestările evocatoare dedicate Luptelor de la Podul Jiului – 12 octombrie 2019


Ședința de lucru privind “Pregătirea în vederea asigurării măsurilor specifice pentru perioada de iarnă 2019-2020 în zona Rânca”. – 2 octombrie 2019


Deschidere an universitar – 1 octombrie 2019


Inaugurarea unei staţii de tratare a gazelor de la Hurezani


Campania de ecologizare „Let`s Do It, Romania!“. – 28 septembrie 2019


Ședința de lucru cu primarii și secretarii comunelor, orașelor și municipiilor din județul Gorj – 19 septembrie 2019

 


Manifestările organizate cu ocazia ”Zilei Pompierilor din România” – 13 septembrie 2019


Manifestările dedicate Zilei Naționale a României – 1 decembrie 2018


Manifestările dedicate Zilei Armatei Române -25 octombrie 2018


Festivitatea de deschidere a anului universitar 2018-2019 la Universitatea „Titu Maiorescu”.


Prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu, a participat astăzi,13 septembrie 2018, la manifestările dedicate Zilei Pompierilor, ocazie cu care le-a transmis un mesaj tuturor angajaților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Lt.col. Dumitru Petrescu” al judetului Gorj: „Vă mulțumesc că acționați mereu cu profesionalism și promptitudine, că vă puneți viața în pericol pentru a o apăra pe cea a semenilor și pentru că ați fost mereu acolo unde a fost nevoie de dumneavoastră.”.


Prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu, a participat astăzi, 10 septembrie 2018, la festivitățile de deschidere a noului an școlar atât în municipiul Tg Jiu cât și în județ. În Tg Jiu prefectul a onorat invitația conducerii Școlii Generale ”Alexandru Ștefulescu”, mergând apoi în Scoarța, la Școala generală din comună și la Școala Gimnazială nr.1 ”George Uscătescu” din Tg Cărbunești și la Colegiul Național ”Tudor Arghezi„ din Tg Cărbunești.


Prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu, a participat astăzi, 10 septembrie 2018, la festivitățile de deschidere a noului an școlar atât în municipiul Tg Jiu cât și în județ. În Tg Jiu prefectul a onorat invitația conducerii Școlii Generale ”Alexandru Ștefulescu”, mergând apoi în Scoarța, la Școala generală din comună și la Școala Gimnazială nr.1 ”George Uscătescu” din Tg Cărbunești și la Colegiul Național ”Tudor Arghezi„ din Tg Cărbunești.


Prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu, a participat astăzi în comuna Baia de Criș, Județul Hunedoara, la Panteonul de la Țebea unde în fiecare an se organizează “SERBĂRILE NAŢIONALE – ŢEBEA” închinate memoriei lui Avram Iancu. La eveniment a participat și o delegație formată din mai mulți miniștri din Guvernul României, condusă de vicepremierul Paul Stănescu.


Prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu, a participat astăzi,3 septembrie 2018, la o întâlnire cu reprezentanții unităților administrativ-teritoriale din județ, în cadrul campaniei derulată de Ministerul pentru Românii de pretutindeni ”Informare acasă! Siguranță în lume”. Prezent la întâlnire a fost și Victor Ionescu, subsecretar de stat în Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.


Prefectul județului Gorj, Ciprian Florescu, a participat astăzi,28.08.2018 la o întâlnire cu reprezentanții sindicatelor din Gorj și cu reprezentanții organizațiilor de pensionari, întâlnire ce face parte dintr-un amplu proces de consultări publice inițiat de Ministerul Muncii și Justiției Sociale asupra proiectului Legii privind sistemul public de pensii. Întâlnirea a fost organizată de Instituția Prefectului – Județul Gorj în colaborare cu Casa Județeana de Pensii Gorj


Manifestări comemorative la 101 ani de la moartea Ecaterinei Teodoroiu, numită și ”Eroina de la Jiu”. Evenimentul a avut loc în Piața Prefecturii unde s-a ținut un moment de reculegere în memoria Ecaterinei Teodoroiu, urmat de intonarea Imnului de Stat al României, o slujbă de pomenire și un moment evocator intitulat „Cătălina, Cătălina”.


Manifestările dedicate Zilei Imnului Național


Festivitatea de deschidere a “Festivalului internațional de folclor


Participare la ceremonia de deschidere a anului universitar 2017-2018 la Universitatea ”Constantin Brâncuși”, Campusul Studențesc Debarcader


Skip to content