Audiențe

În scopul prevenirii și limitării răspândirii CORONAVIRUSULUI (COVID-19), luând în considerare numărul mare de cetățeni ce se adresează Instituției Prefectului – Județul Gorj pentru rezolvarea anumitor probleme din sfera sa de competență, Instituția Prefectului – Județul Gorj a luat decizia ca, începând cu data de 11 martie 2020 să se suspende activitatea de primire a cetățenilor în audiență, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.

Cetățenii sunt rugați să formuleze petiții/sesizări/reclamații scrise, pe care să le depună la registratura instituției sau să folosească mijloace alternative de comunicare, urmând ca documentele să fie transmise prin e-mail (la adresa prefect@prefecturagorj.ro), fax (0253217237 sau 0253218537) sau poștă.

Pentru orice alte informații, poate fi apelat numărul de telefon 0253212391.

Înscrierea în audiențele acordate de conducerea Instituției Prefectului – Județul Gorj se va face astfel:
– pentru audiențele acordate de domnul Prefect, în fiecare zi de miercuri a săptămânii, înscrierea se va face până în ziua de marți, ora 16:30, la biroul nr. 120, Relații cu publicul;
– pentru audiențele acordate de domnul Subprefect, în fiecare zi de marți a săptămânii, înscrierea se va face până în ziua de luni, ora 16:30, la biroul nr. 120, Relații cu publicul.
Cetățenii care nu s-au înscris până în preziua audiențelor, nu vor mai fi înscriși în aceeași zi cu susținerea acestora, putând fi înscriși pentru săptămâna următoare.