Mesajul Prefectului cu ocazia Zilei Poliției Române

Ziua Poliţiei Române, legată de simbolul creştin al Bunei Vestiri, îmi oferă plăcutul prilej de a-mi arăta aprecierea faţă de activitatea tuturor angajaţilor Inspectoratului de Poliție al județului Gorj dar şi faţă de eforturile depuse de aceștia zi de zi pentru menţinerea sub control a fenomenului infracţional.

Dragi polițiști, vă respect munca şi am convingerea că veţi acţiona în continuare la fel de bine pentru prevenirea şi combaterea tuturor evenimentelor negative, care pot afecta siguranţa cetăţenilor din Gorj.

Aţi dovedit mereu că prin muncă şi comportament puteţi să fiţi un model de moralitate, onestitate şi altruism pentru toţi cetățenii şi totodată un sprijin pentru cei afectaţi de infracţionalitate.

De aceea vreau să adresează în numele meu şi al instituţiei pe care o conduc, felicitări, atât conducerii cât și fiecărui polițist în parte. Vă mulţumesc pentru integritatea si profesionalismul de care dați dovadă.

La mulţi ani, poliţişti gorjeni! Să vă dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă şi să fiţi mândri de meseria pe care v-aţi ales-o.

Vă doresc să aveţi parte de cât mai multe realizări în activitatea pe care o desfăşuraţi şi să răspundeţi, ca şi până acum, cu promptitudine şi maxima eficienţă, în orice situație.

Prefectul județului Gorj,
Ciprian-Adrian Florescu