Audiențe acordate de către subprefect

Subprefectul Judetului Gorj, domnul Virgil Drăgușin, acordă audiențe in fiecare zi de luni, în intervalul orar 12.00-14.00, la sediul Instituției Prefectului Judetul Gorj, situat in strada Victoriei, nr. 2-4, Municipiul Targu Jiu, Judetul Gorj.

Subprefectul Judetului Gorj, domnul Marcel – Petrică Iacobescu, acordă audiențe in fiecare zi de marți, în intervalul orar 12.00-14.00, la sediul Instituției Prefectului Judetul Gorj, situat in strada Victoriei, nr. 2-4, Municipiul Targu Jiu, Judetul Gorj.

Pentru înscrierea în audiență, vă rugăm să completați formularul electronic situat aici. Data și ora la care sunteți programat va fi comunicată pe adresa de e-mail completată în formular.
Alternativ, înscrierea în audiență se face și în temeiul unei cereri scrise, telefonic sau la adresa de e-mail a instituției.

Solicitările pentru înscrierea în audiență se depun cu cel puțin o zi lucrătoare înainte.

În funcție de rezoluția conducerii instituției, Compartimentul Relații cu Publicul realizează programarea audiențelor și comunică solicitanților data la care se acordă audiența.

Persoanele care vin la sediul instituției prefectului fără a se fi înscris în audiență, pot primi consiliere, în limita atribuțiilor instituției, la Compartimentul Relații Publice, etajul I, camera nr 120.