COMUNICAT DE PRESĂ 10.03.2020 măsuri DRPCIV

COMUNICAT DE PRESĂ /10.03.2020
privind măsurile luate de DRPCIV în vederea evitării aglomerării de persoane la sediile serviciilor publice teritoriale precum și a prevenirii răspândirii COVID-19
Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor informează că, în perioada 11-31.03.2020 activitățile specifice de înmatriculare și preschimbare a permiselor de conducere se soluționează exclusiv în baza unei programări online. Programările vor fi făcute pe site-ul oficial al instituției www.drpciv.ro, secțiunea Programări online.
Pentru operațiunile care nu se regăsesc la secțiunea online – pasul 2, vă rugăm să consultați site-ul Instituției Prefectului și să respectați cu strictețe indicațiile personalului de la ghișee.
Accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate, în baza programărilor online și a actului de identitate – în original. Solicităm tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentară în spațiile destinate publicului.
Audiențele pe linie de înmatriculări vehicule, examinarea candidaților pentru obținerea permisului de conducere precum și preschimbarea permisului de conducere vor fi ținute de către Șeful Serviciului, Comisar Șef de Poliție Țacu Ștefan, prin intermediul telefonului, la nr. 0761244344.
Pentru desfășurarea în condiții normale a activității contăm pe înțelegerea dumneavoastră.