Anunț AEP privind tragerea la sorția a a președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare din județul Gorj și a locțiitorilor acestora

Comunicat privind desemnarea, prin tragere la sorți computerizată, a președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și a locțiitorilor acestora, din județul Gorj

24 octombrie 2019

 

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) anunță că, în data de 27 octombrie 2019, ora 16:30, va avea loc tragerea la sorți computerizată pentru desemnarea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și a locțiitorilor acestora, din județul Gorj, în vederea organizării alegerilor pentru Președintele României din anul 2019.

Tragerea la sorți computerizată va fi efectuată în ședință publică la sediul Autorităţii Electorale Permanente – Biroul Judeţean Gorj din municipiul Târgu Jiu, str. Victoriei, nr. 2-4, Instituţia Prefectului – judeţul Gorj, iar rezultatele acesteia vor fi publicate pe site-ul instituției.

Precizăm că desemnarea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și a locțiitorilor se face din rândul experților electorali aflați în evidențele Autorităţii Electorale Permanente, care nu au depus cerere de retragere sau suspendare la scrutinul prezidențial.

Principalele criterii avute în vedere la desemnarea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare și a locțiitorilor vizează: criteriului apropierii domiciliului sau reşedinţei de sediul secţiei de votare şi criteriul studiilor absolvite.

 

 

 

 

Autoritatea Electorală Permanentă – Biroul judeţean Gorj